צריכה יעוץ ממך ד'ר עופר תכנס מהר זה דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/11/2007 | 16:46 | מאת: בחורה בת 19

שלום לך, אני רוצה להתייעץ איתך בקשר להפסקת כדורי סרוקסט שניתנו לי על -ידי רופא מטפלת רגילה רופא מישפחה. היתה לי חברה שניפתרה ודוד שלי לאחר מכן, כתוצאה מכך ניתפקתי בחרדה הלכתי לרופא המישפחה סיפרתי לה היא הציעה לי למשך שבועיים לקחת כדור כל בוקר 20 מילגרם ניראה לי של סרוקסט...לאחר מכן (שבועיים) שאלתי אותה אם איפשר להמשיך לנטול את הכדורים כי הרגשתי ממש טוב לאחר מכן מצאתי את עצמי עם הכדורים האלו במשך חצי שנה עד לפני שבועיים. החלטתי להפסיק לקחת את הכדורים, התייעצתי עם הרופאה איך להוריד והיא אמרה לי בהדרגה הדריכה אותי ואכן עשיתי כדבריה, היום אחרי 4 ימים שאני לא לוקחת את הכדורים אני מרגישה הרגשות מוזרות, אני מדגישה זאת לא חרדה אלא רעידות קלות, קפיצות של העניים, בכילות אני נורא פוחדת מכך... ואני רוצה לשאול אותך אם אכן בענייך זה קשור להפסקת הכדור...אני פוחדת שהגוף שלי אכן מכור כבר לכדור אני מאוד חוששת וצריכה את דעתך בנושא אשמח לקבל תשובה...

21/11/2007 | 06:31 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אכן בהפסקת סרוקסאט יכולות להופיע תסמונות גמילה כולל מתח, עצבנות, קפיצות שרירים שונים בגוף וכו'. זה לא מסוכן ובד"כ נעלם תוך 7-10 ימים. עוד קצת סבלנות....

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה