הפסקת ציפרלקס - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/11/2007 | 14:16 | מאת: דלית

לאחר שימוש של כשנה בציפרלקס (10 מ"ג ליום), החלטתי להפסיק (בעידודה של הפסיכולוגית שלי). עשיתי את זה באופן מאוד הדרגתי - כשבוע לקחתי יום כדור, יום חצי כדור וכך הלאה, אח"כ לקחתי מספר ימים חצי כדור, אח"כ מספר ימים רבע כדור והפסקתי כבר כשלושה ימים יש לי תחושות שמעולם לא הרגשתי - סחרחורות ותחושות של נימול בפנים רציתי לשאול אם ייתכן שזה קשור - והאם יש צורך לבדוק את זה תודה רבה

19/11/2007 | 21:42 | מאת: ד"ר עופר שמגר

דלית שלום, סחרחורות יכולות להופיע בהפסקת הטיפול, אם כי זה לא שכיח, בודאי לא בהפסקה הדרגתית כזו. נימול בפנים ממש לא אופייני להפסקת טיפול, ושווה לבדוק את זה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה