ביטחון עצמי ירוד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/11/2007 | 16:34 | מאת: ירון

שלום ידוע לך איפה אפשר לקבל טיפול בנוגע לביטחון עצמי וערך עצמי נמוך בבאר שבע ?

14/11/2007 | 22:42 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ירון שלום, אפשר לפנות למסגרות לטיפול נפשי, כמו מרפאות חוץ של סורוקה, לצורך טיפול קבוצתי, שיכול מאד להתאים לך, או טיפול אישי. אפשר גם לפנות לטיפול פסיכולוגי פרטי. נדמה לי שגם הטרנד העכשוי, של מאמן אישי, כמו בתכנית הטליויה משפחה-חורגת, יכול להועיל לך.

15/11/2007 | 00:48 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ירון שלום, אפשר לנסות לברר במרפאות חוץ של בי"ח סורוקה לגבי אפשרות לטיפול אישי או קבוצתי. כמובן אפשר לפנות לפסיכולוג פרטי. נדמה לי שגם הטרנד העכשוי של מאמן-אישי, בדומה לזה שקיים בסדרת הטלויזיה משפחה-חורגת, יכול לעזור לך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה