רמוטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/11/2007 | 20:20 | מאת: גלית

שלום, אני שותה רמוטיב ב-5 שבועות האחרונים ולשמחתי, לאחר שניסיתי הרבה תרופות נגד דיכאון, אני מרגישה שיפור במצבי. כמה זמן אני יכולה להמשיך לשתות את התרופה? האם יש זמן מקסימלי שלא מומלץ לעבור אותו? תדוה מראש, גלית

10/11/2007 | 09:21 | מאת: ד"ר עופר שמגר

גלית שלום, אמנם על-פי הפרסום הרשמי אחרי 12 שבועות טיפול צריך להתייעץ עם רופא לגבי המשך הטיפול, אבל לא הצלחתי בשום מקום למצוא הסבר האם יש בעיה בהמשכת הטיפול. להבנתי אין שום בעיה להמשיך. בכל מקרה, בד"כ בתרופות נוגדות דיכאון "רגילות" מומלץ להמשיך לפחות חצי שנה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה