רעד ראשוני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/11/2007 | 16:35 | מאת: ליאת

אני בת 45 , סובלת מזה כ-20 שנה מרעד ראשוני, שמתבטא ברעד בידיים במצב קל עד בינוני, מקבלת כדור אחד פריזולין ליום. במשך השני סבלתי מביות של דיכאון וחרדה, היו נסיונות לטפל בי בסרוקסט, ציפרלקס, מירו, שלא עזרו ולוסטרל ופרוזק שעזרו , אבל הגבירו את הרעידות. מזה מס' חודשים אינני עובדת והדבר גרם להתגברות החרדות. הפסיכיאטר המליץ לנסות שוב ציפרלקס, ניסיתי ולא עזר, וכת אמי לוקחת מזה כחודש סורבון במינון של 40 מ"ג, ולא מרגישה הטבה. החרדות מגבירות לי את הרעד, אני נמנעת מחיפוש עבודה חדשה, וממעטת במפגשים עם חברים, כמו כן אני בטיפול פסיכולוגי. מהו לדעתך הטיפול התרופתי הנכון במקרה זה?

04/11/2007 | 20:41 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ליאת שלום, שווה לנסות דראלין שמוריד חרדה ומוריד רעד. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה