סרוקסט והנקה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/11/2007 | 01:12 | מאת: שואלת

שלום רב. אני נמצאת בהריון בחודש שישי ונוטלת כדור סרוקסט 1 מידי יום,האם לאחר הלידה והמשך הטיפול בסרוקסט ניתן להניק? תודה מראש

04/11/2007 | 20:18 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אין די מידע על הנזקים בהנקה, ולכן עקרונית ההמלצה היא שלא להניק.

05/11/2007 | 20:36 | מאת: אורית

סרוקסט והריון לא בטוח ועלול לפתח מומי לב בעובר ויש חובה לעבור אקו לב עובר אסור להניק עים שום תרופה מהמשפחה ודבר אחרון בהריון מותר ליטול רק ואך ורק לוסטראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הכול הוא מידע שקיבלתי מהמכון של פרופסור אור נוי מירושלים שם יושבים פרופסורים ובודקים מה מותר בהריון ומה אסור כששמעו שאני בהריון עים סרוקסט אמרו לי שזה סכנת נפשות , ומיד הורידו לי את הכדור בבת אחת דבר שידוע כאסור בגלל תופעות גמילה ובלבד שלא יהיה נזק לעובר מה גם ששלחו אותי למלא בדיקות והעבירו אותי ללוסטראל קחי בחשבון חמודה ובהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה