זמן לקיחה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/11/2007 | 15:35 | מאת: שרון

שלום דוקטור יש לי שאלה אני נוטל סרוקסט 30 מ"ג ומרגיש מצוין אני לוקח כל יום בשעה 7:00 בערב למה בבוקר זה מעייף אותי אם אני אשנה את זמן הלקיחה נגיד ל5:00 אחה"צ האם יקרה משהו מיוחד יחזרו לי חרדות או משהו אני אתעייף או משהו? או זה ממש לא משנה

03/11/2007 | 23:55 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום שרון, שעת הנטילה של התרופה חסרת חשיבות כל עוד זה פחות או יותר בשעה קבועה (למשל בערב- ולא קריטי אם זה בשש בערב או שמונה בערב, או בבוקר, ואז זה לא משנה אם זה בשש בבוקר או בשמונה בבוקר). אפשר גם לנסות לקחת את החצי כדור בנפרד מהכדור השלם.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה