נמאס לי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/11/2007 | 02:40 | מאת: חביב

שנה וחצי הרגשתי בשמיים פשוט בשמיים, היה לי טוב מכל הבחינות. אבל אחרי שהחלפתי את הפרפנאן והרסיטל הכל הפך לסיוט פשוט לסיוט לא מאחל לאף אחד את הסיוט הזה באמת שלא נמאס כבר פשוט נמאס לדעתי כל העניין של כדורים זה סתם אשליה סתם שטויות זה אפילו מחמיר את המצב

03/11/2007 | 22:45 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חביב שלום, אתה כל כך סובל, ובאמת שלא מגיע לך. אני לא מניח שמישהו ידע בודאות שיהיה לך כל כך קשה. עובדה שתחת הטיפול הקודם הרגשת טוב שנה וחצי, אז זה אפשרי. צריך סבלנות וללכת צעד-צעד עם הרופא המטפל עד שתמצאו את השילוב שיעזור לך. קח נשימה ארוכה, כי אין בענין הזה פתרונות פלא, אבל תזכור כל הזמן שהעיקר הוא להתאזן בסוף, גם אם בדרך זה קשה ולפעמים נדמה שבלתי אפשרי. אני משוכנע שבסוף ימצא הטיפול שאיתו תחוש טוב. מחזיק לך אצבעות.

03/11/2007 | 23:04 | מאת: חביב

תודה גבר באמת תודה..מקווה שיהיה טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה