רמוטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/11/2007 | 11:59 | מאת: שיק

שלום! רציתי לשאול לגבי התרופה "רמוטיב" נגד דיכאון. אני בת 29 ואפשר לומר שהכל בסדר אבל יש לי המון מצבי רוח, יש תקופות של מס' שבועות שיש לי מצב רוח ירוד מאוד. האם התרופה מומלצת למצב כזה? האם חייבים מרשם רופא? האם רק פסיכיאטר יכול לספק מרשם לזה?

01/11/2007 | 22:56 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, יתכן ורמוטיב יוכל לעזור לך. צריך לבצע הערכה יותר רצינית מאשר כמה מילים בפורום בכדי שאוכל לומר זאת באופן יותר ברור. כל רופא יכול לרשום רמוטיב, ולא רק פסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה