כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/10/2007 | 18:09 | מאת: חביב

שלום ד"ר שמגר זה חביב כרגע אני על 8 מ"ג פרפנאן ו10 מ"ג ציפרלקס כעיקרון אני לא מרגיש שינוי אין לי את החשק לצאת ולהנות, ואני טיפה מדוכא, אני פחות עייף ממה שהייתי אבל עדיין אני יושן המון המון שעות ומאוד קשה לי לקום. אם אני אקח 20 מ"ג רסיטל כמו שלקחתי שהיה לי טוב תמיד אני יודע שאני לא אסבול מעייפות אבל מצב רוח יהיה לי?

29/10/2007 | 17:34 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חביב שלום, אני לא יכול לתת לך הנחיות והמלצות רצופות לגבי הטיפול בך. אינני מכיר אותך מספיק ואין אפשרות להכיר מספיק דרך הפורום. זהו תפקידו של הפסיכיאטר שלך. אני יכול לתת רק הכוונה כללית, כמו שעשיתי איתך בעבר. לגבי המלצות ספציפיות עליך לפנות לרופא המטפל.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה