טיפול באובססיה לגבר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/10/2007 | 18:09 | מאת: מעיין

אני לוקחת פריזמה עקב בולימיה קלה מאוד אבל מתמשכת ובקרוב אטופל בתל השומר. בעייתי השניה המאוד מאוד מציקה לי היא שאני אובססיבית לבחור מסויים שהכרתי לפני 3 שנים, הוא לא יוצא לי מהראש גם שניסיתי לצאת עם אחרים ואפילו עזבתי את הארץ לתקופה, ואני מסוגלת להתקשר אליו כמה פעמים ביום למרות שהוא לא סופר אותי כמו שאומרים ובכלל לא רציני. שאלתי היא האם כדור הפריזמה יעזור בכפיתיות זו ואם לא מה לעשות?

27/10/2007 | 17:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

מעיין שלום, כבר נאמר "מים רבים לא יכבו את האהבה...". מה שאת מתארת יוכל להרגע רק ע"י אהבה גדולה אחרת או ע"י טיפול פסיכולוגי ממושך. כדורים לא יעזרו לזה בשום אופן.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה