טיפול ב 20 mg ליום seroxate

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/10/2007 | 14:56 | מאת: אילנה

אני מטופלת במקביל בבעיה המטולוגית אונקולוגית - לא בשלב אקוטי, לוקחת טופמקס 100 מג' ליום - הגעתי למינון השיא לפני 4 חודשים לגין מיגרנות מאוד קשות. היה מאוד קשה להתרגל לטופמקס - עוד לא ממש התרגלתי, אני מבינה לגמרי את הצורך בסרוקסט, אך מאוד חוששת מתופעות לוואי. אילו תופעות לוואי לתרופה זו בדרך כלל? על מה מדובר? אשאר "אני". אשמין? אגיב באיטיות? יכההו חושי? מה זה אמור לעשות? מה זה אמור למתן? / לטשטש / לחדד קראתי מה שאפשר - לא הספיק לי - מבקשת אותך להסביר עד כמה שאתה יכול. הרי ההחלטה בידי, ואני מנסה ללמוד. מאוד מאוד מודה לך.

27/10/2007 | 16:43 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אילנה שלום, הכי שחוב לדעת שגם כשאת נוטלת את הטיפול את בשליטה מלאה. משהו לא נוח לך- תמיד אפשר להפסיק את הטיפול ולא יקרה שום אסון. אין שום נזקים בלתי הפיכים. ובכל זאת- עקרונית, רוב המטופלים לא חשים תופעות לואי משמעותיות. אם יש תופעות, בד"כ זו איזו אי נוחות ביטנית או קצת כאבי ראש קלים שכל זה חולף תוך 7-10 ימים. הבעיות שיותר מפריעות, והן קורות רק במיעוט קטן של המטופלים, הן עליה במשקל והפרעות בתפקוד מיני. אם ההפרעות הללו בן במידה ניכרת, תמיד אפשר להפסיק/ להחליף טיפול. אבל כאמור, רוב המטופלים נוטלים את התרופה ללא שום בעיה. רק בריאות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה