עייפות ודיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/10/2007 | 01:38 | מאת: חביב

שלום רב, זה חביב. מאז שאני נוטל ציפרלקס אני סובל מעייפות עצומה, אני כבר בקושי יכול לתפקד, אני יושן יותר מדי שעות, יותר מ12 שעות ואני עדיין רוצה לישון, הרסיטל היה לי יותר טוב סבלתי פחות מעייפות. האם 10 מ"ג ציפרלקס מספיק עבור הדיכאון שלי? עכשיו אני עם 8 מ"ג פרפנאן, הורדתי 5 מ"ג מהציפרלקס ואני מרגיש שאני סובל קצת מדיכאון? האם זה יעבור, אני שבוע וחצי עם הפרפנאן האם הירידות והעליות האלה גורמים לשינויים במצב רוח?

24/10/2007 | 19:02 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום חביב, עייפות מציפרלקס היא תופעה מוכרת. לפעמים היא עוברת תוך שבועיים שלושה, ולפעמים היא ממשיכה. לגבי התאמת המינון- אינני יכול לייעץ לך. בנושא זה תצטרך להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. בהצלחה.

25/10/2007 | 02:51 | מאת: חביב

אז אם היא ממשיכה אני מעדיף להפסיק אותה למה להמשיך לסבול? ודרך אגב הדעה שלך השתנתה פתאום כי אמרת לי פעם שעברה שאין שום קשר בין עייפות לבין ציפרלקס אתה מתבלבל בטח שאני אשלח לך תהודעה להראות לך?

26/10/2007 | 06:58 | מאת: אהבה

סליחה שאני קצת בוטה, חביב חביב אולי אתה פשוט עייף מלהתלונן כל הזמן?? אולי כדאי לך לאמץ גישה לא תרופתית,כזאת שקשורה בלקיחת אחריות ויוזמה בחיים??

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה