טראומה מפסיכיאטריה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/10/2007 | 06:07 | מאת: קשהיום

שלום. איך מטפלים בטראומה מפסיכיאטריה? האם ישנו טיפול שלא כולל פסיכיאטרים?

23/10/2007 | 22:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, לא ברור לי מה בדיוק סוג הטראומה שעליה מדובר. בכל מקרה, יש מגוון גדול של טיפולים לא פסיכיאטרים שיכולים לעזור, החל מטיפול פסיכולוגי, דרך ריפוי באומנות, ריפוי בהבעה, ריפוי בתנועה, ריפוי בעיסוק, ועוד סוגי טיפול רבים.

24/10/2007 | 14:08 | מאת: אהבה

נושא מאד כאוב יש אמנם טיפולים פוסט-טראןמתיים, הבעיה שהם לא יכולים להועיל במקרה ש"התקיפה הפסיכיאטרית" נמשכת, כגון שמנסים לכפות עליך המשך טיפול....

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה