דיכאון מחזורי כל חדשיים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/03/2015 | 07:35 | מאת: אהוד

שלום רב מזה 10 שנים אני סובל מדיכאון מחזורי כל חודשיים ניסיתי את כל ה ssri ט 4 שנים בליטיום שמקל מעל ומנסה כעת למיקטל שלא עובד מה ניתן עוד לעשות כי אני מותש תודה אהוד

25/03/2015 | 12:29 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

אהוד שלום, במקרים כאלה בהם התרופות כבר לא מסייעות אני ממליץ לשקול טיפול בגרייה מגנטית, DTMS זה טיפול שניתן בבית החולים איכילוב במסגרת המחלקה לפסיכיאטריה, הוא מוכיח יעילות גבוהה במיוחד במקרים בהם התרופות נכשלו. לפרטים נוספים על הטיפול אתה יכול להתקשר: 052-6110053 או לקרוא באתר: http://www.tasmc.org.il/Rehabilitation-Hospital/Psychiatry/Pages/brain-Magnetic-stimulation.aspx

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה