משבר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 14:36 | מאת: יעל

לפני יותר מחצי שנה התחלתי לקחת ציפרלקס 10 מ"ג שרשמה לי פסיכיאטרית,בגלל חרדה איומה בזמן מבצע צוק איתן, כשבני החייל היה בלחימה. לאחר התייעצות, יעצה לי הפסיכיאטרית להמשיך עם הציפרלקס לתקופה ארוכה. בימים אלה אני שוב במשבר קשה בעקבות גילוי גרורות בריאות אצל אימי שחלתה לפני שנתיים בסרטן השד. קשה לי לישון, לפני כל ביקור אצל רופא עם אימי- אני לחוצה וחרדה ומרגישה שהציפרלקס כבר לא נותן מענה למצבי הקשה. מה לעשות?

25/03/2015 | 12:36 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

מצטער לשמוע, ראשית אני ממליץ להתיעץ עם הרופאה המטופלת שלך בנוגע להמשך טיפול, בין היתר אפשר לבדוק איתה את האופציה של טיפול נוסף בגרייה מגנטית, זה טיפול שנעשה במרפאה באיכילוב, הנה פרטים נוספים: http://www.tasmc.org.il/Rehabilitation-Hospital/Psychiatry/Pages/brain-Magnetic-stimulation.aspx

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה