חוסר אונים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 09:39 | מאת: אניטה

שלום רב. אני לא יודעת אם זה המקום לשאול או מה בדיוק לשאול. אני נמצאת במערכת יחסים לא טובה כבר 5 שנים. אני לא מצליחה לעזוב מצד אחד. מצד שני אני הורסת לעצמי את החיים ואת הסיכוי למשפחה. אני בת 34. אני מבינה טוב מאוד מה צריך לעשות, אל מבחינה רגשית לא מצליחה לעשות כלום. ישנם הגבה ימים בהם אני רק בוכה ונכנסת למין סחרור רגשי. בכל פעם שאני עוזבת אני נתקפת רגשות חרדה מהלבד ועל כך שלעולם לא אקים משפחה. ידוע לי שגם בקשר הנוכחי אין סיכוי כזה אל אייני מצליחה לשכנע את עצמי. כדי להתמודד, בעיקר אוכלת ומשמימה, ישנה המון או בוכה. מתפקדת מינימלי בעבודה למי כדאי לפנות לעזרה? איך מאחדים בין הרציונל שלי שמבין הכל לבין מה שאני מרגישה וחרדה תודה

25/03/2015 | 12:23 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

מצטער לשמוע, ממליץ לך לגשת ליעוץ מקצועי אצל פסיכולוג. מאמין שזה עשוי לסייע לך למצוא דרך להתמודד עם המצב ולהתקדם בכיוון חיובי. בהצלחה, ד"ר קרסנושטיין.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה