ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 08:33 | מאת: בטי

הי,אני ארבעה חודשים אחרי לידה ומרגישה עייפות וחוסר מצב רוח לעיתים קרובות או שינו במצבי הרוח. האם כדאי לקחת לי ציפרלקס,האם זה לא מסוכן (הנקה), והאם זה יכול להיות כטריגר למשהו אחר. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ראשית, חשוב מאוד לא לקחת שום תרופה ללא התיעצות עם מומחה. באשר לציפרלקס והנקה- זה לא שילוב מוצלח במיוחד. כדאי לבדוק חלופות כמו טיפול בדיכאון לנשים שלא יכולות לקחת תרופות- DTMS (טיפול בגריה מגנטית), את מוזמנת לפנות למרפאה לDTMS באיכילוב לבירור הפרטים, כמו כן בבמחלקה לפסיכיאטריה בבית החולים קיימת יחידה לבריאות האישה תוכלי לפנות גם לשם להתייעצות. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה