לפי דעתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/10/2013 | 14:20 | מאת: po

פשוט הפסקתי מהר מדי ולא מספיק בהדרגה את ה snri ולכן הכנסתי את המוח שלי לסוג של ''טראומה'' כאשר היה לו מחסור בהורמונים של התרופה אבל הוא עדיין לא התרגל לייצר אותם בעצמו. לכן הדיכאון והחרדה המוגזמים. אולי הפתרון הוא לחזור למינון חלקי של התרופה והפעם לרדת בצורה הרבה יותר איטית והדרגתית. אך זה עדיין מעניין למה גם לאחר 3 חודשים המוח שלי עדין לא הצליח ''להתאושש'' ולייצר את ההורמונים האלו בעצמו

27/10/2013 | 00:23 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

כדאי אולי שתבדוק עם הפסיכיאטר המטפל האם אפשר לחדש את הטיפול לזמן מה ואז שוב להפסיק, הפעם יותר בהדרגה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה