חוסר תכלית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/10/2013 | 21:14 | מאת: אלונה

היי שמי אלונה אני בת 20 אני מרגיש המון דיכאון במהלך החיים ובפרט עכשיו אני כל הזמן מרגישה בדידות רע לי חוסר תכלית אני לא יכולה כבר אני כל החיים סבלתי היתה לי פסיכולוגית בערך 14 שנים הקשר בינינו די נותק אבל גם היא לא כל כך הצליחה לסייע לי אני לא יודעת מה לעשות אני מנתקת קשר עם כולם מרגישה שאני לא מפה ורוצה להתעורר בעולם אחר מה זה אומר

25/10/2013 | 09:07 | מאת: תומר

אם הפסיכולוגית לא עזרה פני לפסיכיאטר ובנוסף תדאגי להעסיק את עצמך בתחביבים שאת אוהבת

25/10/2013 | 09:39 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אלונה, אם את מרגישה חוסר תכלית, בדידות, רע לך כל הזמן ואת מנתקת קשר עם כולם אני מניח שאת די סובלת. מדאיג אותי לקרוא שאת מרגישה גם שאת לא מפה ורוצה להתעורר בעולם אחר, כי זה נשמע לי אפילו עוד יותר רציני. חשוב שתתיעצי אם פסיכיאטר, קודם כל כדי לנסות להגיע לאבחנה, אם אפשר, של סוג המצב הפסיכיאטרי שקיים אצלך ועל פי זה אפשר לנסות לטפל. חשוב לי להגיד לך שאפשר לטפל בהרבה סוגים של מצבים פסיכיאטריים, גם אם לא בכולם, וגם אם טיפול פסיכולוגי של 14 שנה לא עזר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה