שלום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/10/2013 | 17:50 | מאת: שירי

אני לוקחת 1 מ"ג קלונקס בשעה 12 בבוקר כל יום השאלה היא האם מבחינת השעות יותר מידיי הבדל של שעות שיכול לגרום לתופעות לוואי של חוסר בתרופה או שזה פחות מידיי מבחינת הבדל השעות ויכול לגרום לתופעות לואי של יתר האם זה זמן נכון והפרש שעות נכון לקחת את התרופה הזאת תודה

24/10/2013 | 18:49 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שירי, אין חשיבות לשעה המדויקת. הזמן שנחוץ לקלונקס להתפנות מהגוף משתנה מאד מאדם לאדם (בין יום ליומיים) ולכן אין כל צורך שתקפידי על שעת נטילה מדויקת. חשוב יותר לבדוק את עצמך אם יש לך תופעות לוואי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה