הא! שכחתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/10/2007 | 18:09 | מאת: הלה

באמת משהו בקטנה.... יש לי לעיתים תכופות...חרדה, חרדה מהחרדה (בגלל ההתפרקות הסוערת שהיתה), לעיתים, נלחצת ממצבים שתכנם אז היו קשים וכואבים... בקיצור, יש גם חרדה ודחק (אולי פוסט טראומטי), ברקע. וזאת בהמשך לשאלתי לגבי טיפול תרופתי או טיפול במגנט? ובכלל, לשמוע מחדש את חוות דעתך. להת'

22/10/2007 | 21:38 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אני ממש מרגיש שיותר חשוב לך להיות כאן, להשמע, לקבל תמיכה, מאשר ממש לשמוע את דעתי. השמעתי לך את דעתי אינספור פעמים. אני לא מתכוון לחזור על זה. מאידך אני חש שאת עדיין במצוקה, ללא מענה. ודי לבד עם כל המתח, החרדה ואי הוודאות. את מוזמנת לשתף כאן במה שעובר עליך, וננסה ללות אותך אבל זה לא תחליף לטיפול ולא סביר שכל שבוע-שבועיים תבקשי חוות דעת מחדש או על סוג טיפול אחר. אני ממש לא רוצה לפגוע בך, אבל אני חש שאת משתמשת בי בשביל לתת לעצמך מקום . אז אני בהחלט מציע לך כאן מקום. זו אחת הסיבות לקיום הפורום, אבל אני גם מבקש שלא לבקש את חוות דעתי בכל כמה ימים מחדש. את בהחלט מוזמנת לשתף, אבל לא תמיד חייבים לשאול. זה בסדר גמור רק לשתף. וכל אחד מהקוראים (כולל אני) יוכל להחליט באיזה אופן הוא יתייחס למה שעובר עליך. מקווה שנוכל לתרום לך גם בהמשך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה