דחוף ביותר!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/10/2013 | 21:52 | מאת: ענבר

שלום רב הפסקתי לקחת פריזמה על דעת עצמי וזאצ אחרי שכחמש שנים אני נוטלת. זה התחיל מזה שהייתי שוכחת לקחת ואז נילצתי את ההזדמנות להפסיק לקחת. זה התחיל בהורדה במינון יום כן יום לא..לפעמיים יומיים לא.לפעמיים ארבעה ימים לא ולפעמים יצא שגם לקחתי ברצף כמה ימים. לפי הרגשתי. בהתחלה היה קשה רז חזרתי לקחת סדיר ואז שוב ניסיתי ולאט לאט הגוף התרגל כעת אני כשמונה ימים בערך לא לקחתי פריזמה. אני מרגישה טוב ברוך השם אך חוששת שעשיתי טעות שבחרתי לעשות זאת על דעת עצמי וחוששת שיהיו לזה השלכות. אשמח לקבל חוות דעת. תודה מראש.

21/10/2013 | 21:59 | מאת: ענבר

האם זה מסוכן מה שעשיתי? אני פוחדת

23/10/2013 | 07:15 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ענבר, ישנם מצבים שבהם אפשר להפסיק טיפול בפריזמה וזו בכלל לא טעות. ישנם מצבים שבהם ממש לא כדאי להפסיק טיפול. זה תלוי בכמה דברים: למה ניתן הטיפול (מה האבחנה)? כמה זמן את כבר לוקחת את הטיפול (5 שנים זה פרק זמן די ממושך)? כמה הטיפול מועיל? כמה תופעות לוואי הטיפול גורם? האם כבר קרה בעבר שניסית להפסיק ומה קרה ובעקבות זה? וגם: מה העמדה האישית שלך בנושא הטיפול התרופתי? כל זה - לייעוץ עם הפסיכיאטר המטפל.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה