טיפול בחרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/10/2013 | 08:05 | מאת: יניב

שלום רב, הנני סובל מחרדות, הפסיכיאטר שלי נתן לי מרשם של פרוזק במינון 20 מ"ג,תופעות הלוואי היו קשות ואז קיבלתי רסיטל במינון של 20 מ"ג אשר תופעות הלוואי הינן פחות קשות, שאלתי האם בשילוב שתי התרופות אמור לחול שיפור בעוד חודש, חודש ותצי? בתודה מראש

23/10/2013 | 21:18 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום יניב, שילוב שתי התרופות צפוי לתת תוצאות תוך אותו פרק זמן כמו כל אחת לחוד. כדאי שתיעזר בפסיכיאטר המטפל כדי לנסות לגלות מי משתיהן (אם בכלל) עושה את העבודה וגורמת פחות תופעות לוואי ולהישאר איתה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה