אנדרונאקס במקום רטלין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/10/2007 | 15:46 | מאת: רני

שלום ד"ר שמגר. ב9.8 פניתי אליך לראשונה , בקשר לנטילת אנדרונאקס כפתרון לחרדות ובעיות קשב. ביקשת שאעדכן אותך. לפני מס ימים הוספתי לך תגובה תחת אותה הודעה מה9.8 " אנדרונאקס במקום רטלין" תודה. רני (לא יכולתי להעתיק את ההודעה, כי היא לא מופיעה בפורום)

21/10/2007 | 22:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רני שלום, למען הקוראים אציין כי בהודעתך ציינת כי אתה נוטל כחודשיים אדרונקס במינון 4 מ"ג לטיפול בהפרעות ריכוז וקשב - ADHD, בנתיים ללא שינוי, וכעת אתה מתוכנן להעלות מינון בחצי כדור. ראשית תודה רבה על העידכון. ביקשת את חוות דעתי, ובכן, כפי שציינתי אדרונקס לא מותווה בארץ לטיפול בהפרעות ריכוז וקשב, ולכן גם אין לי נסיון בטיפול כזה. לפיכך אינני יכול לחוות את דעתי על הטיפול. בכל מקרה- אני מאחל לך המון הצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה