התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/10/2013 | 17:27 | מאת: פרסית

אני מטופלת 12 שנים ברסיטל 20 מ"ג מאחר וסבלתי מהתקפי חרדה שבאו לידי ביטוי בעיקר בדופק מהיר.לפני חודשיים החלטתי שנמאס לי והתחלתי להוריד את המינון בקצב איטי מאד שכך אחרי שבוע הגעתי לחצי כדור.ומאז הכל חזר התקפי חרדה דופק וכו בדיוק כמו לפני 12 שנה.חזרתי כמובן למינון של 20 מ"ג באופן מיידי אבל התקפי החרדה והדופק לא מניחים לי.כיצד ייתכן שירידה במינון של חצי כדור באופן הדרגתי גרמה לי למצב כזה?

15/10/2013 | 21:58 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום פרסית, כן, ייתכן שירידת מינון ב- 1/2 כדור הורידה את המינון מתחת למינימום שנחוץ לך. טוב שהעלית בחזרה. זה יכול לקחת כמה שבועות עד שהתקפי החרדה יירגעו.

15/10/2013 | 22:18 | מאת: שירן

האם הרסיטל השפיעה לך על המיניות ? אני גם רוצה לקחת אבל אני פוחדת ממה שאומרים על זה בהקשר הזה

16/10/2013 | 23:16 | מאת: דרור

אני לוקח רסיטל והוא לא השפיע לי על המיניות בכלל, חוץ מזה שלוקח עוד כמה דקות עד האורגזמה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה