רסיטל - חצי כדור של 20 מ"ג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/10/2013 | 22:25 | מאת: רמי

התחלתי איתו וכבר בשבוע הראשון יש עיכוב בשפיכה וכאב ראש בו זמנית. האם זו תופעת לוואי של שבוע ראשון שעוברת? (יש לקחת בחשבון שאני רוצה כדור שלם לקחת וזה אפילו לא)

לקריאה נוספת והעמקה

שפיכה מאוחרת היא תופעת הלוואי המינית השכיחה ביותר של התרופות ממשפחת ה- SSRI. לעיתים תופעה זו עוברת אך פעמים רבות היא נמשכת כל עוד נוטלים את התרופה ואף זמן מסוים לאחר הפסקת הנטילה. הדבר הנכון לעשות לדעתי הוא הוא להמשיך וליטול 1/2 כדור עוד כשבועים ולראות אם הדברים מסתדרים או לא ולפי זה להחליט, בהתייעצות עם הפסיכיאטר המטפל.

15/10/2013 | 11:32 | מאת: רמי

הרי מה החלופה ? לעבור לתרופה ממשפחה אחרת ?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה