דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/10/2013 | 11:34 | מאת: אני

אני לוקחת פריזמה 60 מ"ג וקלונקס 1 מ"ג בבת אחת שתיתי איזה 4 שלוקים מבירה ואני ממש מרגישה שזה כמו אחרי בירה שלמה יש איזשהו סיכון במה שעשיתי אפילו שזה רק כמה שלוקים יכול לקרות לי משהו נורא? תודה

14/10/2013 | 19:26 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, לא יקרה משהוא נוראה מהכמות הזו, אבל מה שאת מתארת זה בדיוק מה שצפוי כששותים אלכוהול בתקופה שנוטלים גם פריזמה: השפעת האלכוהול גוברת ואת מרגישה כאילו שתית הרבה יותר ממה ששתית בפועל. החדשות הטובות: מחר תתפכחי ומחר בערב כבר תיזהרי יותר עם אלכוהול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה