ציפרלקס שעות לקיחה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/10/2013 | 06:09 | מאת: גולי

שלום רב, אני לא מסתדרת עם העייפות הנוראית אומנם רק 5 ימים ובכל זאת מצריך ממני לישון באמצע היום בכל הזדמנות-מאוד לא אופייני לי!! בנוסף יש התגברות של דיכדוך ןמחשבות ייאוש-(אני 6 ימים בטיפול וידוע כמגיבה באופן קיצוני לטיפולים תרופתיים לכן התחילו עימי ברבע כדור). האם אפשר לקחתאת הציפרלקס בערב ואז לפחות אשן טוב? האם זה קריטי מבחינת אפקט הטיפול זמן הנטילה. ומה לגבי תופעות הלוואי מתי אמורות להסתדר (הייאוש והגברת הדיכדוך?). בברכת שבת טובה.

12/10/2013 | 21:17 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום גולי, בהחלט אפשר להעביר את הציפרלקס לערב, יכול מאד להיות שזה באמת יפתור את בעיית העייפות. שעת הנטילה לא משנה מבחינת אפקט הטיפול. אם הציפרלקס אכן יעזור לך להקל על הרגשת ייאוש ודכדוך, זה יקרה בהדרגה. לוקח 2-4 שבועות עד שההשפעה מתחילה ויכול לקחת כמה חודשים עד שהיא מתבטאת במלואה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה