פריסמה בשל חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/10/2013 | 05:43 | מאת: אילנה

שלום רב. אני בת 38. סובלת מחרדות ומחשבות טורדניות. לפני כ-4 חודשים התחלתי לקחת פריזמה בהמלצת הפסיכיאטר של הקופה ומאז סובלת מחוסר תאבון מוחלט וכתוצאה מכך יורדת במשקל- 7 קילו עד כה. וזה גורם לי לעוד יותר חרדות שיש לי מחלה רצינית בגוף...האם זה הגיוני. אודה לתשובה מהירה. בתודה מראש.

06/10/2013 | 13:10 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אילנה, פריזמה יכול לגרום לחוסר תיאבון וירידת משקל. לרוב אפשר להתגבר על תופעת לוואי זו והיא אינה מצריכה להפסיק את הטיפול. מכל מקום- זו תופעה הפיכה ואם את במעקב רפואי, היא אינה מסוכנת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה