חוסר הנאה ממין ממין מה מקור הבעיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/10/2013 | 06:06 | מאת: תומר

האם זה מהכדורים או מהמחלה עצמה האם יש סימנים גופניים למחלת נפש האם יש טיפול לבעיה בכדורים אחרים תודה

02/10/2013 | 19:41 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום תומר, יש כל מיני סוגים של הפרעות בתפקוד המיני, כל מיני מחלות וכל מיני תרופות. אני צריך שתנסה להגדיר: 1. איזה סוג הפרעה בתפקוד המיני יש אצלך (ראה פירוט בהמשך)? 2. איזה מחלה יש לך? 3. איזה תרופות אתה מקבל? לפי המידע הזה אוכל לנסות לענות. הפרעות בתפקוד המיני נחלקות ל- 4 סוגים עיקריים: 1. הפרעה בחשק המיני. 2. הפרעה בעוררות המינית (אצל גברים- חוסר זקפה). 3. הפרעה באורגזמה ובשפיכה. 4. כאבים בעת קיום יחסי מין.

03/10/2013 | 04:39 | מאת: תומר

יש הפרעה בחשק המיני כלומר רמת התחושה נמוכה במקום גבוהה וגם האורגזמה ברמה נמוכה מהרגיל אני לוקח סוליאן שהוא כמובן לטיפול בסכיזופרניה אבל גם כשהפסקתי לתקופה מעל חודש ושבוע זה לא עזר גם מטלויזיה אני לא נהנה כמעט וא מדליק טלויזיה למרות שאני משלם 300 שקל לחודש תודה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה