מודאגת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/10/2013 | 16:25 | מאת: ש

שלום דר לפני 27 יום התחלתי טיפול בציפרלקס. 13 יום חצי כדור ועד היום כדור שלם. התחלתי את הטיפול עקב חרדה ודיכאון בעקבות פטירתו של אבי באופן פתאומי לפני שלוש שנים והתחלתח להתלונן על חוסר יציבות פיזית טשטוש וסחרחורת והרגשה לא טובה בראש. עשיתי זמנו ברור רפואיעם מלא בדיקות ושום דבר לא נמצא. כרגע מרגישה יותר טוב ברמת העצב אבל ברמה הפיזית עדיין סובלת מחוסר יציבות וטשטוש בראייה במהלך היום. האם זה יעלם גם? האם זו עדיין חרדה? או שהכדור אינו מתאים לי? תודה רבה

01/10/2013 | 18:27 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ש, נראה לי שהתחושות הפיסיות הן חלק מהחרדה והדיכאון, כי יש לך חרדה ודיכאון ואין לך בעיה רפואית אחרת. את נוטלת מינון מלא של ציפרקלס מזה שבועים. התרופה כבר החלה להשפיע לטוב על מצב רוחך וזה סימן מעודד. אבל לוקח לה די הרבה זמן להגיע למלוא ההשפעה שלה. יכול להיות אפילו חודשיים-שלושה. הייתי בכל אופן ממתין עוד כמה שבועות לראות אם יש התקדמות ואם התחושות הפיסיות הלא טובות פוחתות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה