מספר שאלות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/09/2013 | 06:53 | מאת: תומר

איזה תרופה נותנים לסימום בבית חולים פסיכיאטרי ומדוע נותנים אותה שאלה נוספת כמה זמן לוקח עד שהכדור משפיע השפעה מלאה ואם הוא בכלל לא השפיע מה זה אומר איך יתכן שמי שניסתה להתאבד אושפזה רק שבוע ואני אושפזתי 70 יום מה לגבי איומים במכות בבית החולים אם לא אתקלח מהר איומים לאשפוז ממושך בבית חולים פסיכיאטרי איומים לאשפוז במחלקה סגורה אם לא אקח כדורים איומים אם אברח יחפשו אותי ואין אפשרות לטיפול במסגרת אחרת מחוץ לבית החולים לעג אתה חשבת שאתה צריך להיות במחלקה פתוחה אבל המקום המתאים בשבילך הוא מחלקה סגורה איך יתכן שהייתי 66 יום ללא מצב פסיכוטי פעיל ללא שום מחשבה לא הגיונית ללא מסוכנות וללא מצב שאיני יכול לדאוג לצרכיי הבסיסיים ובכל זאת אושפזתי לצרכי שיקום מה זה הקשקוש הזה היו לי מחלות ברקע 18 שנים קודם מדוע נשלחתי לעבוד במפעל מוגן מי קבע שאני נכה שאינו יכול לעבוד עקב מצבו הנפשי

29/09/2013 | 15:39 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום תומר, אתה לא מעלה שאלות אלא טענות, כלפי מי שאשפז אותך, מי שאבחן את מצבך ומי שטיפל בך. אתה צריך לבקש תשובות לטענות האלה, ממי שכלפיו הן מופנות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה