ציפרלקס+אומפרידקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/09/2013 | 09:07 | מאת: טלי

שלום רב, ניורלוגית המליצה לי על ציפרלקס לחרדות בשילוב טיפול למיגרנות אימיטרקס. חשוב לציין שאני לוקחת אומפרידקס באופן קבוע-האם אפשרי ציפרלקס ואומפרידקס יחד? בברכת מועדים לשמחה.

27/09/2013 | 23:22 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום טלי, השילוב של ציפרלקס ואימיטרקס כרוך בסיכון מסויים לתופעת לוואי די נדירה אך גם די מסוכנת וצריך לעקוב שאין לך תופעות כמו דופק מהיר, הסמקה, עלייה בלחץ הדם, רעד וחום. אם תופעות אלה מופיעות או יש לך ספק שהופיעו עלייך לפנות לרופא המטפל. אינני יודע מה זה אומפרידקס. אולי תכתבי את השם הלועזי?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה