בעיות עצבים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/09/2013 | 16:40 | מאת: לי

שלום רב, יש לי מצב די מורכב ..בקצרה... אני גרושה עם 2 ילדים עם הגרוש לא בקשר מ2009. בני הבכור סובל מהפרעות קשב וריכוז ,הפרקטיביות, והתקפי זעם/חרדה/בכי. הוא כעת מאושפז ומטופל בנהרייה. בני השני עם עיכוב התפתחותי... המצב בבית לא משהו. העבודה מעצבנת ומוציאה את כל המיצים. כתוצאה מזה אני מגיעה הביתה עם מטען כבד ומתעצבנת מכל דבר. הרבה פעמים אני צועקת בבית וזה מקשה על האוירה. אני לא יכולה לשלוט על עצמי. הריכוז ירד. הזיכרון גם כן. אני לא ישנה טוב בלילה... אודה אם תוכל להמליץ לי על כדורי הרגעה טובים... מה יותר טוב? תודה ויום טוב

25/09/2013 | 23:17 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום לי, ראשית עליי להגדיש שמה שאני כותב הוא בגדר מידע בלבד ואינו מחליף בשום אופן התייעצות ובדיקה אצל פסיכיאטר. נראה לי שמה שיש לך זה מצוקה רגשית בגלל גורמי דחק קשים מאד, מהרבה כיוונים. אם אני צודק, ייתכן שמה שנחוץ לך זה טיפול פסיכולוגי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה