בבקשה אשמח לתשובה בהקדם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/09/2013 | 20:57 | מאת: אושרת

היי שבוע טוב רציתי לישאול בבקשה אשמח לתשובה בהקדם אני נוטלת בערב זאפה 5 מיליגרם כדור 1 +2 כדורים טגרטול 200 מיליגרם+אקסל כדור 1 50 מיליגרם כל זה בלילה לפני שינה ובבוקר אני נוטלת 1 כדור אקסל 50 מיליגרם + אסיול כדור 1 עשרה מיליגרם רציתי לישאול בבקשה מה יכול ליקרות אם אני מפסיקה לכחת את הכדורים לגמריי על דעת עצמי . ומה יכול ליקרות במצב שאני לוכחת מתי שמיתחשק לי למשל שותה כדורים מפסיקה שבועיים ואז\ שותה או מפסיקה שבוע ורק בלילה נגיד זילזול כזה מה יכול ליקרות במצב שאני מזלזלת ושותה או מפסיקה מתי שבא לי אשמח לתשובה ממש בהקדם תודה רבה

22/09/2013 | 00:18 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

בלגן אושרת, הרבה בלגן. קצת קשה לנבא מה בדיוק יקרה, אבל ישל לך 4 תרופות שונות שאת נוטלת באופן קבוע. להפסיק ליטול אותן בצורה חדה יכול לגרום הרבה בעיות. אם את רוצה להפסיק את הטיפול, עדיף שתתכנני את זה בצורה מסודרת עם הרופא המטפל. הפסקה חדה של טגרטול ושל אסיול יכולה לגרום לפרכוסים אפילפטיים ולכן היא מסוכנת.

22/09/2013 | 00:14 | מאת: אושרת

הבנתי את תשובתך רציתי לציין שאני כבר הפסקתי את הטיפול על דעת עצמי המון פעמים בעבר. כרגע אני בהפסקה של הטיפול שבוע, וקרו מקרים בעבר שלא לקחתי את הטיפול יותר שבוע שבועיים ואפילו שלושה. כרגע אני בלי הטיפול שבועיים אני מרגישה קצת עצבים ולחץ חוץ מהעצבים אני מרגישה רגיל מה אתה מציע נלי לדעתך יש מצב שאני יפרכס בלי להשתלט על עצמי שזה יקרה במפתיע כי הרבה פעמים הפסקתי וחזרתי וחוץ מעצבים בתוך הגוף לא הרגשתי כלום אשמח בבקשה להמשך תשובה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה