אדרונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/09/2013 | 05:11 | מאת: יושי

לפני כ-8 חודשים התחלתי שימוש בציפרלקס, בסה"כ התרופה היטיבה עימי אך לא יכולתי לסבול את העובדה שעליתי בעיקבותיה 5 ק"ג היות וכל חיי אני בדיאטות ונלחמת על כל גרם. אי לכך החליפה לי הרופאה הפסיכיאטרית המטפלת לאדרונקס. אני נוטלת את הכדור כבר 6 ימים, תחילה במקביל לציפרלקס במינון נמוך יותר ולאט לאט הפסקתי את הציפרלקס ומשתמשת רק באדרונקס, אך לצערי כבר מהיום הראשון שאני נוטלת אותו אני סובלת מעצירות חריפה... ביום יום אוכלת המון ירקות, 2 פירות ובשר. מה ניתן לעשות? והאם התופעה מוכרת/עוברת?

16/09/2013 | 18:28 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, עצירות היא תופעת לוואי ידועה ומוכרת של אדרונקס. לרוב היא חולפת אך לעיתים לא וצריך להוריד מינון או אפילו להפסיק את התרופה לגמרי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה