סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/09/2013 | 19:33 | מאת: ניקול

האם העלאה במינון יכול לגרום לתופעות לוואי? אני כבר כמה שנים משתמשת בסרוקסט 20 מ ג בזמן האחרון החרדות חזרו ורופאת המשפחה המליצה לי לעלות מינון בעוד חצי כדור לתקופה קצרה של שלושה חודשים ואז לחזור למינון הרגיל

16/09/2013 | 18:21 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ניקול, העלאת מינון יכולה לגרום תופעות לוואי, בדומה להתחלת טיפול, אך בעוצמה פחותה.

16/09/2013 | 21:11 | מאת: ניקול

אולי אני יעלה בהדרגה, קודם רבע כדור ואחרי כמה ימים חצי? כי בתחילת הטיפול היו לי תופעות לוואי של הגברת החרדה ואני לא רוצה שזה יקרה שוב

17/09/2013 | 20:34 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

התכנית שלך בהחלט סבירה. כדאי שתתייעצי על זה עם הפסיכיאטר המטפל.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה