סימבלתה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/09/2013 | 17:00 | מאת: רחלי

שלום.בת 62.סוכרתית 45 שנים.בין השאר מקבלת גם כ-6 שנים סימבלתה 60 מ"ג נגד דיכאון ונימול קל בכפות הרגליים. מעונינת להפסיק את השימוש בתרופה. האם תוכל בבקשה להסביר לי את הדרך הנכונה להפסקת השימוש בסימבלתה? תודה מראש. רחלי.

12/09/2013 | 19:50 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רחלי, צריך להוריד את הסימבאלתה מאד לאט. קודם ל- 30 מ"ג ליום ואז לעקוב בעזרת פסיכיאטר במשך חודש לפחות, לראות שאין חזרה של תסמיני דיכאון, כאבים או נימול. לאחר מכן אפשר תוך מעקב להפסיק את התרופה. וכעת הרשי לי לשאול, למה בעצם את רוצה להפסיק את הסימבאלתה?

12/09/2013 | 22:04 | מאת: רחלי

אני רוצה להפסיק את הסימבלתה כי עליתי במשקל 10 ק"ג ולדעתי זה בגלל הכדור. "המחיר" גבוה מידי מבחינתי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה