היי שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/09/2013 | 10:53 | מאת: אני

לקחתי קלונקס במשך שבוע ושלוש ימים בערך רצוף כל יום פעם 1 מ"ג ופעם 0.5 עכשיו אני רוצה להפסיק אני יכולה פשוט לא לקחת וזהו? או שאני צריכה לעשות את זה בהדרגה ? היו לי הקאות שילשולים רעד בגוף חולשה וכאב ראש אני לא יודעת עם זה קשור לקלונקס או לפריזמה שאני לוקחת כבר תקופה ארוכה אבל החלטתי בגלל זה להפסיק את הקלונקס אני יכולה פשוט להפסיק אחרי תקופה כזאת של שימוש יום יומי ? תודה.

12/09/2013 | 19:42 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

לאחר תקופה של כ- 10 ימים של נטילה לא צפויה תסמונת גמילה ואין מניעה שתפסיקי את הטיפול בבת אחת. למען הזהירות, תורידי למשך שבוע את המינון ל- 0.5 מ"ג ליום (כדור אחד כתום) למשך שבוע ואז תפסיקי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה