החלפת תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/09/2013 | 20:00 | מאת: אסתר

שלום רב, אני בטיפול מתמשך לאחרונה הוחלפה לי הויאפקס במיר כמבן שעשיתי זאת לאט לאט הבעיה שלי כרגע היא שתופעת הלוואי פעלת עלי יש לי כאבי גב, ידיים, רגליים, יובש (אני נושמת דרך קנולה ויובש משפיע עלי)השאלה שלי היא האם תופעות הלוואי נרגעות או שזה ימשיך לכאוב. דבר שלא הזכרתי נעשיתי מאד עצבנית אני נדלקת בצ'יק דבר שלא קרה לי שנים, אבל אני נרגעת זה עבר לי. מצד שני אני חושבת שאני ישנה יותר טוב אנא תשובתך, בתודה מראש אסתר

09/09/2013 | 21:51 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אסתר, מרבית תופעות הלוואי דועכות תוך מספר שבועות. אני מקווה שזה גם מה שיקרה בסופו של דבר בטיפול שלך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה