לחץ נפשי תמידי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/08/2013 | 17:35 | מאת: דניאל

שלום, אני מטופל ב20 מל של ציפרלקס ,רדיזין, וסוליאן, אני נוטל את התרופות תקופה, ועדיין אני כל היום לחוץ ואי שקט בלתי נסבל, ממה זה יכול לנבוע לפי דעתך? ד"א אני כל היום בבית ללא תעסוקה זמן רב מאז ששוחררתי מהצבא על נפשי.

29/08/2013 | 20:04 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום דניאל, האם זה אי שקט נפשי או שזה כאילו הרגלים לא יכולות להיות במקום אחד ואתה צריך "לרקוד" כל הזמן? אם האפשרות השניה הייתה נכונה, אזי ייתכן ומדובר בתופעת לוואי שנקראת אקטיזיה. הרידזין והסוליאן וגם במידת מה הציפרקלס ובודאי צרוף שלהם יכולים לגרום תופעה זו. דבר בבבקשה עם הפסיכיאטר המטפל שלך ובדוק איתו אם מדובר בחוסר תגובה מספקת לטיפול או בתופעת לוואי של הטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה