חרדה- עולם הפסיכיאטריה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/08/2013 | 06:56 | מאת: שמעון כהן

אני סובל מחרדות, לא הרבה זמן אבל יש לי חרדות מלחץ של צבא וכו אני מרגיש כל פעם שמדברים על משהו נפשי רע, או פסיכאטרים וכאלה, אני מרגיש כאילו אני בתוך העולם של הבעיות הנפשיות.. אני נחשב לחלק מזה? חשוב לציין שזה בגלל גיוס ולפני זה הייתי נורמלי לחלוטין ואני במצב של חרדה מהחרדה ..

29/08/2013 | 11:58 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שמעון, הבעיות הנפשיות אינן בעולם נפרד ואנשים עם הפרעות פסיכיאטריות אינם חיים בפלנטה אחרת. לכל אחד יכול להיות בכל זמן מצב פסיכיאטרי. אז אתה, כמו כולם "חלק מזה".

29/08/2013 | 14:16 | מאת: חביבה

שלום שמעון, דבר ראשון, אתה מאד צודק בחששך מ"העולם הפסיכיאטרי". זהו עולם של כדורים מסוכנים, אשפוזים בכפייה, טיפולים אלימים. פסיכיאטרים מאבחנים בשיטה הזו: הם אומרים את הדיעה שלהם על ההתנהגות שלך או הרגשות שלך. אין שם משהו אובייקטיבי. לא קיימות בדיקות מעבדה לאיבחונים נפשיים. שמור נפשך והישמר מזה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה