חרדה קשה מאד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/08/2013 | 16:58 | מאת: אילן

שלום ד''ר אני בן 42 הייתי מטופל ברספידל 2 מג, לפני כחודש וחצי חלה הרעה במצבי ,רופא שהייתי אצלו נתן לי הבליפי שהכניס אותי לבילבול וחרדה קשה מאד ,הפסקתי לעבוד בעיקבות החרדות הקשות ,הייתי אצל רופא נוסף והוא הפסיק לי את ההבילפיי וחזרתי לרספידל 4 מ''ג ליום ,כרגע אני שרוי במצב חרדתי קשה מאד ,לא יכול לצאת מהבית מרוב פחד ,אני לוקח גם כדור לוריוון ליום אך גם זה לא מרגיע את חווית החרדה לא יודע מה לעשות אני מרגיש רע מאד ,החרדה משתקת אותי ולא יכול לצאת מהבית ולתפקד...

29/08/2013 | 10:50 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אילן, נראה לי שהאביליפיי (שם מסחרי Abilify, שם החומר הפעיל aripiprazole) לא כל כך עזר לך. אולי נכון יותר, כפי שהמליץ הרופא שתחזור לריספרדל, במנון יותר גבוה מבעבר. מתי חידשת את הטיפול בריספרדל? זכור שלוקח לתרופה הזו 2-4 שבועות להשפיע.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה