פרוזק (פריזמה)

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/08/2013 | 09:51 | מאת: תום

אני לוקח פריזמה 20 מג כחודש בערך. הפסקתי לקחת לחלוטין מיום חמישי, כמה זמן עד שהתפקוד וההנאה ממין תחזור במלואה? האם צריך לחכות חודש עד שכל שרידי התרופה יצאו מהגוף, כדי שהנאה ממין תחזור לקדמותה ב-100 אחוז. יש לי זיקפה, אבל קשה לי לגמור, ובסקס אני לא מרגיש כלום, אפילו בחדירה זה כואב לי. אני רוצה לחזור ליהנות ממין!

24/08/2013 | 10:34 | מאת: יעל

הי, מקווה שהשאריות יצאו מהר ותחזור ליהנות, ולעולם לא תחזור לכדורים האיומים האלו (כדורים פסיכיאטריים).

24/08/2013 | 14:52 | מאת: תום

תעופי מהפורום הזה ותמצאי חיים, במקום כל היום לטקבק

24/08/2013 | 22:04 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום תום, לשאלותיך: כמה זמן עד שהתפקוד וההנאה ממין תחזור במלואה? יכול להגיע עד 5-9 שבועות. זה הזמן שלוקח לפריזמה להתפנות מהגוף. הנחמה היא שהפגיעה בתפקוד המיני שגורם הפריזמה היא הפיכה לחלוטין- הכל יחזור לקדמותו.

24/08/2013 | 22:09 | מאת: תום

הרופא שלי אמר לי תוך שבוע הכל יוצא. אתה רוצה להגיד לי שאני צריך לחכות עכשיו חודש וחצי כדי לחזור ליהנות מסקס???

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה