כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/10/2007 | 04:35 | מאת: רוני

אני רוצה לשאול שאלה קצת כללית, והיא מה בעצם מרגישים אחרי שלוקחים כדורים כי הרי הרופאים אומרים שמתחילים להרגיש שינוי אחרי שבועיים שלושה . למרות שזאת שאלה כללית אציין את הנקודות שנוגעות אלי שאולי תוכל למקד את השאלה . הדברים שקשורים אליי שמצריכים לקיחת כדורים הם ocd ברמה בינונית - בינונית פלוס, ביישנות, הרבה מחשבות מטרידות ועוד. אשמח אם תענה לי איזה שינוי בדיוק מרגישים אחרי לקיחת הכדורים אם איזשהו דגש על רסיטל למרות שהבנתי שרוב הכדורים דומים.

18/10/2007 | 23:58 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רוני שלום, אם מרגישים משהו מיד אלו יכולות להיות תופעות לואי. ברסיטל זה יכול להיות אי-נוחות בטנית או קצת טשטוש. בד"כ זה עובר תוך ימים אחדים. כאשר הטיפול מתחיל להשפיע, תוך כשלושה שבועות, פשוט שמים לב שיש ירידה הדרגתית בסימני ה- OCD, ולאט לאט הם פוחתים או נעלמים. זה לוקח לפחות מספר ימים ולפעמים גם שבועות. יש לזכור כי ברוב המקרים כדור אחד לא מספיק וצריך 2-3 כדורים ליום.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה