טיפול בחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/08/2013 | 11:26 | מאת: מישהי

שלום רב, מזה מספר שנים נוטלת פקסט 20 מ"ג פעמיים ביום לטיפול מוצלח בחרדה. לאחרונה מרגישה שיש לעיתים תחושות חרדה - למרות הכדורים. האם כדאי להחליף - יש משהו בשוק כיום שנחשב למוצלח יותר (מובן שאתייעץ עם פסיכיאטר במידת הצורך - אך רציתי לשמוע את דעתך). תודה!

22/08/2013 | 20:10 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

פאקסט הוא תרופה מוצלחת לטיפול בחרדה ורבים, כולל אותך מסתייעים בה. כיוון שאין ודאות מראש שתרופה כלשהי תעזור, יש סיכון בלנסות להחליף תרופה כי יכול להיות שהתרופה החדשה, "נחשבת" ככל שתהיה תתגלה כפחות מוצלחת בשבילך באופן אישי. וזה מה שקובע. לכן אני ממליץ לנסות להחליף את הטיפול רק אם הנסיגה שאת חשה פוגעת באופן משמעותי באיכות חייך ומצדיקה את הסיכון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה