מינון פרפנאן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/10/2007 | 22:58 | מאת: חביב

שלום ד"ר זה חביב שוב רציתי לשאול האם כדאי להשאר עדיין עם 4 מ"ג פרפנאן או שניתן לעלות ל8 כי אני שותה 4 מ"ג סך הכל 5 ימים, האם כדאי לחכות או לעלות? ועכשיו עוד שאלה האם אני יכול לשתות שתי כדורים של פרפנאן 4 מ"ג כל אחד או שחייב לקנות כדור אחד של 8 מ"ג תודה רבה..

18/10/2007 | 23:55 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חביב שלום, לגבי העלאת מינון כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך. אפשר לקחת שני כדורים של 4 מ"ג. זה בדיוק כמו אחד של 8 מ"ג.

19/10/2007 | 01:38 | מאת: חביב

אז אפשר לקחת שתי כדורים של פרפנאן 4 מ"ג ביחד עם האחד וחצי ציפרלקס?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה