קלמר תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/08/2013 | 23:41 | מאת: ניר

שלום קורה לי לעתים שאני לא זוכר אם לקחתי את התרופה בבוקר או לא... הבעיה שלי היא OCD+דיכאון. הבנתי שמומלץ להשתמש במצבים כאלה בקלמר תרופות מחולק לפי ימי השבוע ואז יודעים אם לקחת התרופה באותו היום או לא. אבל בעצם זה גם סוג של טקס(שמטרתו להסיר הספק)... אז אולי לאנשים עם אוסידי זה לא מומלץ?

21/08/2013 | 00:31 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ניר, שאלה מצויינת. אם זה סוג של טקס, אתה צריך להימנע מלעשות אותו ולסבול את הספק המנקר ולא להשתמש בקלמר תרופות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה