בעיות התנהגות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/08/2013 | 19:55 | מאת: אנונימית

מאז כמה שבועות יש לי בעיה,כשאני מדברת עם ידיד שלי והוא מתחיל להגיד משהו אני פשוט ישר נלחצת וחושבת שמשהו רע יקרה,אני חושבת שיש לי סוג של פחד כל פעם שאני מדברת עם מישהו והוא אומר משהו רציני או משהו שגורם לי להילחץ.יש לי עוד בעיה האמת,אני מאז ילדותי לא רגילה לעבודה קשה כי מעולם לא חשבתי שהעולם כזה קשה ומאוד מסובך,אני צריכה לדעת איך לעבוד קשה כדי להגשים את החלומות שלי כי אם אשאר ככה אני אאבד הרבה סיכויים בכלל להגשים אותם בחיי.אני רוצה פשוט לא להיכנס ללחץ כל הזמן ולא לחשוב שהעולם עד כדי כך קל.

21/08/2013 | 22:45 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, יש לך בעיה שנמשכת כמה שבועות וגם בעיה שקיימת מאז ילדותך. זה די מורכב. אולי הבעיות קשורות אחת לשניה? כדי להתקדם ולהבין יותר את הבעיות שאת מעלה, צריך לדעתי שתפגשי פסיכיאטרי לצורך אבחון. אני מציע שתפני לפסיכיאטר לצורך אבחון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה